EN
AZ ÍZETLEN PAPRIKÁSKRUMPLI - Mesejáték születik

AZ ÍZETLEN PAPRIKÁSKRUMPLI - Mesejáték születik

Jurányi Inkubátorház

Gyerekelőadás

Időpontok

Premier, csak egyetlen alkalommal, 6-106 éves korig


Konrád Kornéliusz és Erős Pesta rövid kalandozása Üveghegyen innen és túl, amely során megtalálják az ismeretlen ízeket, ez persze fel sem tűnik nekik, aztán minden jóra fordul, ahogy annak lennie köll. De, hogy minek nyivánkolnak a Mindazösszes Cserkészök, kié lesz a világszép CsajKata kezelába, micsoda haddelhadd vár a leglegényebb legényekre a Veres Óccejján túlsó partján azt már bezony le nem írom. De ha addig élek is, én azt nektek elmesélem. Hajoljatok csak közelébb!

Mesejáték tárgyjátékkal kicsiknek és nagyoknak, cserkészeknek és nem cserkészeknek, kulissza mögé és elé kukucskálóknak.
A DanteCasino soha vissza nem térő előadása. Csapatunkkal arra vállalkozunk, hogy a mesejátékot egyetlen nap alatt állítjuk színpadra, még aznap este bemutatjuk, és azon melegében el is temetjük. Mindezt a nézők szeme láttára.

A kíváncsi nézők egész napos belépővel már reggeltől végigkövethetik az eseményeket, amely során egy klasszikus színházi próbafolyamatot igyekszünk pár órába sűríteni rendelkezőpróbától bemutatóig. Sőt a bátrabb kedvűek akár részt is vennének a létrehozásban. Aki csak az előadásra érkezne, az külön úszójegyet válthat, amivel megtekintheti az mesejáték ősbemutatóját.
Az egész napos belépőt színház iránt érdeklődő fiataloknak és felnőtteknek ajánljuk, akik szívesen belesnének a kulisszák mögé. 
Az előadás gyerekektől felnőttekig minden korosztálynak szól.

Színészek: 
Ács Petra, Bartha Bendegúz, Georgita Máté Dezső, Hrisztov Toma, Podlovics Laura, Vilmányi Benett 
Író, rendező: Kenéz Ágoston

Az előadás hossza várhatóan 40 perc, utána közös kaszinózásra invitáljuk a nézőket.
 

Időpontok

Betöltés...