EN
 AZ ÍZETLEN PAPRIKÁSKRUMPLI

AZ ÍZETLEN PAPRIKÁSKRUMPLI

Jurányi Inkubátorház

Színházi előadás főpróba

Időpontok

6-106 éves korig

Konrád Kornéliusz és Erős Pesta rövid kalandozása Üveghegyen innen és túl, amely során megtalálják az ismeretlen ízeket, ez persze fel sem tűnik nekik, aztán minden jóra fordul, ahogy annak lennie köll. De hogy minek nyivánkolnak a Mindazösszes Cserkészök, kié lesz a világszép CsajKata kezelába, micsoda haddelhadd vár a leglegényebb legényekre a Veres Óccejján túlsó partján, azt már bezony le nem írom. De ha addig élek is, én azt nektek elmesélem. Hajoljatok csak közelébb!

Mesejáték tárgyjátékkal kicsiknek és nagyoknak, cserkészeknek és nem cserkészeknek, kulissza mögé és elé kukucskálóknak.

A DanteCasino soha vissza nem térő előadása visszatér. Csapatunkkal arra vállalkoztunk, hogy a mesejátékot egyetlen nap alatt állítjuk színpadra, még aznap este bemutatjuk, és azon melegében el is temetjük. Mindezt a nézők szeme láttára. Ám ahogyan a mesékben lenni szokott, akkora sikerrel jártunk, hogy a hétágra szóló lakodalom azóta is tart, és az egy nap alatt készült előadás újra látható.

A bemutató előtt a kíváncsi nézők már reggeltől végigkövethették az eseményeket, ezalatt egy klasszikus színházi próbafolyamatot pár órába sűrítettünk a rendelkező próbától a bemutatóig. Sőt, a bátrabb kedvűek részt is vettek az előadás létrehozásában. Akik pedig erről lemaradtak, azok se búsuljanak, hiszen az előadást most még elcsíphetik!

Az előadás gyerekektől felnőttekig minden korosztálynak szól.

Színészek: Ács Petra/Hrisztov Toma, Bartha Bendegúz, Georgita Máté Dezső, Podlovics Laura, Vilmányi Benett
Író, rendező: Kenéz Ágoston
Zenekar: Hrisztov Toma / Kenéz Ágoston

Az előadás hossza 40 perc

Támogatók: FÜGE Produkció, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

Időpontok

Betöltés...